Köpvillkor

För att få lämna frivilliga bidrag via Laxfondens webb ”Var med och bidra” behöver du vara minst 18 år eller ha målsmans tillåtelse. Genom att du skickar iväg din order så har du också godkänt köpet och våra köpvillkor.

Betalning – Swish, kontokort eller bankgiro
Laxfonden för Vänern erbjuder betalningsalternativen Swish, kontokort eller bankgiro. D.v.s. de alternativ som erbjuds i samband med köp via vår webbplats.

Leveranstid
Leveranstiden är ca. 3-5 arbetsdagar från beställningsdatum. Leveransförseningar, pga problem i transportledet, ifrån säger sig Laxfonden allt ansvar ej heller bär vi ekonomiskt ansvar för leveransförseningar. Leverans sker kostnadsfritt inom Sverige, Norge, Finland och Danmark. I övriga länder tas porto/fraktkostnad ut. Ordervärde under 500 sek expedieras inte.

Ångerrätt och öppet köp
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar, enligt Distansavtalslagen, från det att du tagit emot varan. För att utnyttja ångerrätten ska produkten vara helt oanvänd och skickas/lämnas tillbaka till oss i oskadat skick.

Reklamationer
Vi garanterar att produkterna är felfria vid leverans. Om det är fel på produkten kontaktar du oss snarast för att ombesörja returfrakt, vid reklamationer betalar vi frakten. OBS! Vi tar inte emot reklamationer utan att du kontaktat oss innan du sänder tillbaka varan.

Fellevererade varor
Har du fått fel varor i ditt paket ber vi dig att omgående kontakta oss på mail: thomas@laxivanern.se

Produktspecifikation
Vi reserveras oss för att text och bild kan vara fel i webbshopen. Vi reserverar oss för slutförsäljning, att varor kan ha utgått ur sortimentet och att ändringar på produkter och priser sker fortlöpande.

Sekretesspolicy
Vi på Stiftelsen Laxfond för Vänern vill att du ska känna dig trygg när du bidrar till vår verksamhet, därför har vi en sekretesspolicy som går ut på att inga uppgifter som du anger när du handlar hos oss kommer att lämnas ut till tredje part utan ditt godkännande. De uppgifter vi får används endast till att kontakta dig och för egen statistik. Dessutom behandlas uppgifter om dina inköp, sammanlagt belopp och antal produkter.